Podstrona: Studenci Koła Naukowego IPSUM stypendystami rektora w semestrze 2024/2025 / Prof. Paweł Chmielarz, Eng, PhD, DSc, ProfTit

Aktualności

Studenci Koła Naukowego IPSUM stypendystami rektora w semestrze 2024/2025

22-11-2024 r.

Z radością informujemy, aż 11 laureatów spośród 52 studentów Wydziału Chemicznego Politechniki Rzeszowskiej im. Ignacego Łukasiewicza, którym przyzywano stypendium rektora na semestr  2024/2025 stanowią członkowie Studenckiego i Doktoranckiego Koła Naukowego Inżynierii Chemicznej i Farmaceutycznej "IPSUM" oraz Chmielarz Research Group! 

Pośród osób, którym przyznano stypendium znaleźli się studenci zarówno I jak i II stopnia studiów na kierunkach:

Biotechnologia:

inż. Wiktoria Bujdasz

Lidia Salamon

Marlena Pasieka

Inżynieria Farmaceutyczna:

inż. Michał Sroka

inż. Kamil Wilk

Amelia Pciask

Beata Szczęsny

Paulina Olbrycht

Patrycja Cioch

Klaudia Bizoń

Faustyna Stopyra

Serdecznie gratulujemy!

 

Więcej informacji o programie na stronach:

Z radością informujemy, aż 11 laureatów spośród 52 studentów Wydziału Chemicznego Politechniki Rzeszowskiej im. Ignacego Łukasiewicza, którym przyzywano stypendium rektora na semestr  2024/2025 stanowią członkowie Studenckiego i Doktoranckiego Koła Naukowego Inżynierii Chemicznej i Farmaceutycznej "IPSUM" oraz Chmielarz Research Group! 

Pośród osób, którym przyznano stypendium znaleźli się studenci zarówno I jak i II stopnia studiów na kierunkach:

Biotechnologia:

inż. Wiktoria Bujdasz

Lidia Salamon

Marlena Pasieka

Inżynieria Farmaceutyczna:

inż. Michał Sroka

inż. Kamil Wilk

Amelia Pciask

Beata Szczęsny

Paulina Olbrycht

Patrycja Cioch

Klaudia Bizoń

Faustyna Stopyra

Serdecznie gratulujemy!

 

Więcej informacji o programie na stronach:

Aktualności Katedry Chemii Fizycznej na Wydziale Chemicznym Politechniki Rzeszowskiej

Aktualności Koła Naukowego IPSUM

Twitter - Chmielarz Research Group @Chmielarz_Group

Powrót do listy aktualności

Nasze serwisy używają informacji zapisanych w plikach cookies. Korzystając z serwisu wyrażasz zgodę na używanie plików cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki, które możesz zmienić w dowolnej chwili. Więcej informacji odnośnie plików cookies.

Akceptuję