Podstrona: Prof. Paweł Chmielarz, Eng, PhD, DSc, ProfTit / Strona: 11

Aktualności

27 Lip

Rozdział "Atom Transfer Radical Polymerization (ATRP) in Synthesis of...

27-07-2021 r.
Special Issue "Atom Transfer Radical Polymerization (ATRP) in Synthesis of Precisely Defined Polymers" in Materials
27 Lip

Rozdział "100 Years of Polymers Science" w czasopiśmie Open Chemistry

27-07-2021 r.
Special Issue "100 Years of Polymers Science" in Open Chemistry (5-Year Impact Factor: 1.800)
 
06 Cze

Projekt „Inkubator Innowacyjności 4.0”

06-06-2021 r.
Nowy grant na projekt pn. "Synteza układów rozgałęzionych o rdzeniu taniny do zastosowań jako kluczowe składniki antybakteryjnych i przeciwporostowych powłok polimerowych"
Rozstrzygnięcie konkursu na stanowisko student/stypendysta w projekcie SONATA BIS 10
01 Cze

Rozstrzygnięcie konkursu na stanowisko student/stypendysta w projekcie...

01-06-2021 r.
Rozstrzygnięcie konkursu na stanowisko student/stypendysta w projekcie SONATA BIS 10
 
24 Maj

Projekt MNiE „Studenckie koła naukowe tworzą innowacje”

24-05-2021 r.
Nowy grant na projekt pn. "SI-ATRP w syntezie funkcjonalnych szczotek polimerowych szczepionych z powierzchni płaskich"
Konkurs na stanowisko student/stypendysta w projekcie SONATA BIS 10
11 Maj

Konkurs na stanowisko student/stypendysta w projekcie SONATA BIS 10

11-05-2021 r.
Konkurs na stanowisko student/stypendysta w projekcie SONATA BIS 10
 
16 Lut

Projekt SONATA BIS 10

16-02-2021 r.
Nowy grant na projekt pn. "Witamina B2 jako skuteczny inicjator, fotoaktywator i zmiatacz tlenu w ekonomicznej i uproszczonej syntezie zaawansowanych materiałów polimerowych technikami ATRP"
05 Lut

Prof. dr hab. inż. Paweł Chmielarz w gronie 2% najlepszych uczonych na świecie

05-02-2021 r.
Prof. ucz. dr hab. inż. Paweł Chmielarz znalazł się w gronie 2% najczęściej cytowanych naukowców z całego świata - raport Stanford University, Elseviera i SciTech Strategies na łamach „PLOS Biology”.
 

Nasze serwisy używają informacji zapisanych w plikach cookies. Korzystając z serwisu wyrażasz zgodę na używanie plików cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki, które możesz zmienić w dowolnej chwili. Więcej informacji odnośnie plików cookies.

Akceptuję