Podstrona: Prof. Paweł Chmielarz, Eng, PhD, DSc, ProfTit / Strona: 7

Aktualności

03 Cze

Projekt SONATA BIS 6

03-06-2022 r.
Nowy grant na projekt pn. "Antyoksydanty nanocząsteczkowe: biologiczne podstawy potencjalnej terapii celowanej chorób neurodegeneracyjnych" w ramach współpracy z Chmielarz Research Group
Konkurs na 2 stanowiska student/stypendysta w projekcie SONATA BIS 10 2022
01 Cze

Konkurs na 2 stanowiska student/stypendysta w projekcie SONATA BIS 10 2022

01-06-2022 r.
Konkurs na 2 stanowiska student/stypendysta w projekcie SONATA BIS 10.
 
Małgorzata Sroka otrzymała Nagrodę Rektora za działalność organizacyjną w roku akademickim 2021/2022
30 Maj

Małgorzata Sroka otrzymała Nagrodę Rektora za działalność organizacyjną w...

30-05-2022 r.
Nagroda Rektora za działalność organizacyjną w roku akademickim 2021/2022.
09 Kwi

Ponowny sukces KN IPSUM w konkursie Ministra Edukacji i Nauki „Studenckie...

09-04-2022 r.
Studenckie i Doktoranckie Koło Naukowe Inżynierii Chemicznej i Farmaceutycznej IPSUM uzyskało drugi raz z rzędu grat badawczy MEiN o wartości 69 861,00 zł.
 
01 Kwi

Kinga Ślusarczyk otrzymała stypendium MEiN za znaczące osiągnięcia

01-04-2022 r.
Stypendium Ministra Edukacji i Nauki dla studentów Politechniki Rzeszowskiej za znaczące osiągnięcia.
13 Mar

Nominacja profesorska dr. hab. inż. Pawła Chmielarza

13-03-2022 r.
Prezydent Rzeczypospolitej Polskiej Andrzej Duda postanowieniem z dnia 16 lutego 2022 r. nadał tytuł profesora nauk inżynieryjno-technicznych dr. hab. inż. Pawłowi Chmielarzowi.
 
13 Gru

Zapisy na tematy prac doktorskich od roku akademickiego 2022/2023

13-12-2021 r.
Zapisy na tematy prac doktorskich planowanych do realizacji od roku akademickiego 2022/2023
Rozstrzygnięcie konkursu na stanowisko student/doktorant/stypendysta w projekcie SONATA BIS 10 2021
08 Gru

Rozstrzygnięcie konkursu na stanowisko student/doktorant/stypendysta w...

08-12-2021 r.
Rozstrzygnięcie konkursu na stanowisko student/doktorant/stypendysta w projekcie SONATA BIS 10
 

Nasze serwisy używają informacji zapisanych w plikach cookies. Korzystając z serwisu wyrażasz zgodę na używanie plików cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki, które możesz zmienić w dowolnej chwili. Więcej informacji odnośnie plików cookies.

Akceptuję