Podstrona: Prof. Paweł Chmielarz, Eng, PhD, DSc, ProfTit / Strona: 8

Aktualności

Rozstrzygnięcie konkursu na stanowisko student/stypendysta w projekcie SONATA BIS 10 2021
08 Gru

Rozstrzygnięcie konkursu na stanowisko student/stypendysta w projekcie...

08-12-2021 r.
Rozstrzygnięcie konkursu na stanowisko student/stypendysta w projekcie SONATA BIS 10
Konkurs na stanowisko student/doktornat/stypendysta w projekcie SONATA BIS 10 2021
28 Lis

Konkurs na stanowisko student/doktornat/stypendysta w projekcie SONATA BIS...

28-11-2021 r.
Konkurs na stanowisko student/doktorant/stypendysta w projekcie SONATA BIS 10
 
Konkurs na stanowisko student/stypendysta w projekcie SONATA BIS 10 2021
28 Lis

Konkurs na stanowisko student/stypendysta w projekcie SONATA BIS 10 2021

28-11-2021 r.
Konkurs na stanowisko student/stypendysta w projekcie SONATA BIS 10
03 Paź

Dr inż. Izabela Zaborniak otrzymała stypendium MEiN dla wybitnych młodych...

03-10-2021 r.
Stypendium Ministra Edukacji i Nauki dla wybitnych młodych naukowców Politechniki Rzeszowskiej, którzy prowadzą badania naukowe wysokiej jakości i posiadają bogaty dorobek naukowy w skali międzynarodo
 
28 Lip

Rozdział "A New Opportunity for the Preparation of Smart Macromolecules for...

28-07-2021 r.
Special Issue "A New Opportunity for the Preparation of Smart Macromolecules for Intelligent Drug Release: From Classical to Metal-Free ATRP" in Molecules
27 Lip

Rozdział "Atom Transfer Radical Polymerization (ATRP) in Synthesis of...

27-07-2021 r.
Special Issue "Atom Transfer Radical Polymerization (ATRP) in Synthesis of Precisely Defined Polymers" in Materials
 
27 Lip

Rozdział "100 Years of Polymers Science" w czasopiśmie Open Chemistry

27-07-2021 r.
Special Issue "100 Years of Polymers Science" in Open Chemistry (5-Year Impact Factor: 1.800)
06 Cze

Projekt „Inkubator Innowacyjności 4.0”

06-06-2021 r.
Nowy grant na projekt pn. "Synteza układów rozgałęzionych o rdzeniu taniny do zastosowań jako kluczowe składniki antybakteryjnych i przeciwporostowych powłok polimerowych"
 

Nasze serwisy używają informacji zapisanych w plikach cookies. Korzystając z serwisu wyrażasz zgodę na używanie plików cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki, które możesz zmienić w dowolnej chwili. Więcej informacji odnośnie plików cookies.

Akceptuję